Interactieve borden & lichten

INTERACTIEVE BORDEN & LICHTEN

Goossaert > Oplossingen > Veiligheidsoplossingen > Interactieve borden & lichten

Hoewel de veiligheidswetgeving voorschrijft dat het verkeer van personen en voertuigen op de werkvloer zoveel mogelijk dient gescheiden te worden, delen voetgangers en heftrucks in industriële omgevingen vaak dezelfde bewegingsruimtes. Dat brengt risico’s met zich mee: ieder jaar gebeuren honderden ongevallen, waarvan sommige een dodelijke afloop kennen.

Met interactieve borden en lichten kan je op het juiste moment een waarschuwing geven aan alle betrokken partijen.

Interactieve borden met LED

Interactieve borden met LED voor binnen gebruik

Voetgangers worden aangereden of geraken gekneld tussen de heftruck en een muur of een ander obstakel. In situaties waar de heftruck toch nog op tijd weet te stoppen, kan de plotse remming ervoor zorgen dat de lading van de heftruck valt en op de voetganger belandt. Duidelijke veiligheidssignalisatie kan deze gevaarlijke situaties helpen voorkomen.

LED signalisatie die via bewegingssensoren of drukplaten geactiveerd worden zijn een mogelijke oplossing. Deze sensoren registreren wanneer er een persoon of een heftruck passeert en sturen dat signaal door naar het gelinkte LED bord, zodat dat oplicht. Zo weet de heftruckbestuurder of de voetganger in de aankruisende hal dat hij moet opletten.

Bekijk alvast volgende video over de werking van interactieve borden met LED

Interactieve verkeersborden met LED voor buitengebruik

Niet alleen binnen, maar ook buiten op je bedrijfsterrein zijn er gevaarlijke situaties. Denk maar aan uiterst risicovolle verkeerspunten zoals een gevaarlijke uitrit. Door hier een verkeersbord met LED signalisatie en bewegingssensor te plaatsen waarschuw je bestuurders en fietsers wanneer er effectief gevaar is. De bewegingssensor staat namelijk in verbinding met het bord. Wanneer deze sensor beweging detecteert, licht het bord op. Hoelang deze LED signalisatie blijft branden kan je zelf kiezen.

Zeker in het donker, bij mist of veel regen valt deze LED signalisatie hard op.

Interactief verkeersbord met LED
Interactief verkeersdbord met LED

LED projectie van veiligheidssymbolen

Ook LED projectie van veiligheidssymbolen behoort tot de mogelijkheden. Als exclusief verdeler voor België van Alis-Tech kunnen we u deze kwalitatieve oplossing voor dynamische en interactieve signalisatie aanbieden.

Wens je een gevaarlijke zone aan te duiden, een vluchtweg of wil je een veiligheidszone rond een hangende last creëren?  Wij werken graag samen met jou een oplossing op maat uit, betrouwbaar, kwalitatief en schaalbaar in de toekomst.

Bekijk hier hoe deze LED projectie werkt.

Ontdek onze interactieve borden in onze webshop

INTERACTIEVE SNELHEIDSBORDEN

INTERACTIEVE SNELHEIDSBORDEN

VERKEERSBORD MET INTERACTIEVE LED

VERKEERSBORD MET INTERACTIEVE LED

INTERACTIEF VERKEERSBORD

INTERACTIEF VERKEERSBORD

Graag meer

informatie?