Software

Jou een totaaloplossing aanbieden is waar we naar streven. Daarom bieden we je niet enkel het benodigde materiaal aan voor jouw veiligheid, identificatie of veiligheidsoplossing, maar ook de nodige software. Deze maken het mogelijk om jouw procedures efficiënt te beheren en creëren. 

LINK360: Visualiseer en beheer je veiligheidsprocedures

Je veiligheidsprocedures up to date houden is geen gemakkelijke opdracht.
Veiligheidsprocedures zoals lockout-tagout procedures moet je bovendien kunnen wijzigen, om in te spelen op aanpassingen aan de machines of factoren in de omgeving.  Hoe verzeker je je dat iedereen met de juiste procedures volgt en maximaliseer je de veiligheid en efficiëntie?

LINK360 is een gebruiksvriendelijke veiligheidssoftware die voor een enorme vereenvoudiging in het beheren, opstellen, controleren, aanpassen en visualiseren van jouw veiligheidsprocedures zorgt. Je kan er makkelijk nieuwe of geactualiseerde procedures mee uitrollen. Dit op verschillende locaties en in meerdere landen.

De Smart Lockout App stuurt de meest recent goedgekeurde en relevante lockout-tagout-procedures naar de smartphone van medewerkers die instaan voor het onderhoud van specifieke machines. Zo heeft elke werknemer steeds toegang tot de meest up-to-date procedures. Bij een onderhoud doorloopt de medewerker stap voor stap alle vergrendelinstructies. Na een onderhoud stuurt de app een rapport naar LINK360. Dit om te bevestigen dat alle stappen van het vergrendelingsproces werden voltooid.

Op deze manier verloopt een onderhoud vlot en veilig voor alle betrokken partijen.

Bekijk alvast deze demo over de werking van LINK360 software.

Brady Workstation: snel en eenvoudig jouw labels ontwerpen

Met een eigen labelprinter print je jouw veiligheidssignalisatie en labels waar en wanneer je wil. Met het Brady Workstation ontwerp je deze ook volledig naar wens en kan je dankzij gecentraliseerde updates je labels snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

Binnen Brady Workstation heb je verschillende apps die je kan gebruiken voor allerlei toepassingen.
Je kiest de apps die nodig zijn voor jouw activiteiten.

Met Brady workstation kan je:

  • Gegevens importeren
  • Automatisch labels creëren
  • Complexe labelreeksen instellen
  • Kabellabels met alleen tekst ontwerpen
  • CLP-conforme labels voor chemicaliën ontwerpen
  • Gepersonaliseerde labels en pictogrammen ontwerpen en bewerken
  • Labelsjablonen ontwerpen en elementen vergrendelen voor eenvormige labels

Deze software kan je gemakkelijk installeren op je PC of laptop of de printer nu lokaal of in het netwerk gebruikt wordt. Hulp nodig bij de opstart? Onze experts zorgen voor de nodige ondersteuning of kunnen indien gewenst de installatie voor jou verzorgen. Uiteraard kunnen we ook opleiding voorzien zodat je het maximale rendement kan halen uit jouw toestel.

De software communiceert naadloos met je draagbare-of desktop labelprinter van Brady. Deze software informeert je ook wanneer je jouw labelmateriaal moet wisselen om specifieke labelontwerpen te printen.

Bekijk alvast hoe je eenvoudig veiligheidssignalisatie ontwerpt met Brady Workstation.

Ontdek al onze software in onze webshop

LINK360

LINK360

BRADY WORKSTATION

BRADY WORKSTATION

Graag meer

informatie?