Bewegwijzering op bedrijfsterrein trouw aan de huisstijl

Bewegwijzering op maat gemaakt

Bewegwijzering op maat

In heel wat bedrijven heb je verschillende locaties om bestellingen af te halen of voor het leveren van goederen. Om te voorkomen dat een leverancier die goederen komt afhalen zich aan de andere kant van je bedrijfsterrein bevindt waar je goederen levert, is een goede bewegwijzering essentieel.

Zelf op zoek naar op maat gemaakte bewegwijzering?

Doelstelling: bezoekers en leveranciers naar de juiste locatie begeleiden

Bezoekers aan jouw bedrijf kunnen heel wat frustraties ondervinden wanneer ze niet meteen de juiste locatie vinden om hun wagen te parkeren of de correcte ingang voor het gebouw. Ook leveranciers die op de foute locatie terecht komen voor het leveren van goederen zorgt zowel bij hen als bij jou voor heel wat frustraties. Een vertraging in levering kan namelijk al snel de hele planning van beide partijen in de war sturen.

Oplossing: bewegwijzering en informatieborden in de huisstijl

Om dit alles te vermijden is bewegwijzering en informatieborden noodzakelijk. Op informatieborden kan je de regels die op jouw bedrijfsterrein gelden communiceren. In dit geval was de maximale toegelaten snelheid 10 km/u en verboden om te roken. 

Aan de ingang van het bedrijfsterrein plaatsten we een informatiebord met bewegwijzering in de huisstijl van het bedrijf. De afhalingen en leveringen in dit bedrijf gebeuren ook op twee verschillende locaties. Om dit duidelijk te communiceren aan bezoekers werd er een tweede informatiebord met bewegwijzering gemaakt. Hierop ziet de bezoeker duidelijk welke richting hij of zij moet uitrijden om tot aan de correcte locatie te rijden. 

Informatieborden in de huisstijl van jouw bedrijf heeft het voordeel dat ze extra opvallen en de bezoeker is ook zeker dat hij zich op de juiste bedrijfsterrein bevindt. Ook je imago kan hierdoor verbeteren doordat het gehele plaatje klopt.

Deze realisatie
binnenkort bij jou?