Tien vragen aan onze collega: Erik

Meet Erik

Tijd om onze collega ‘Erik’ in de kijker te zetten. Vroeg je onlangs een offerte aan bij ons? Dan is er een grote kans dat Erik jou te woord stond. Leer hem beter kennen aan de hand van deze tien vragen.

1) Vertel eens wat over jezelf: wie ben je en wat doe je?

Ik ben Erik, quotation coördinator bij Goossaert. Ondertussen ben ik hier drie jaar aan de slag en ben ik verantwoordelijk voor de flow van de offertes. Zo ga ik steeds op zoek naar de beste kwaliteitsvolle oplossing voor onze klanten. Offertes die extra aandacht of een audit ter plaatse vereisen geef ik door aan één van onze experten.
Verder ben ik een reislustig en sociaal iemand. Buiten de uren trek ik er graag op uit voor een drankje, een lekkere maaltijd of een citytrip met vrienden. Tot slot heb ik ook een enorme passie voor alles wat met interieur stylen heeft te maken.

2) Wat zijn jouw drie sterkste eigenschappen?

Betrouwbaar – direct – volhardend

3) Wat is jouw levensmotto?

‘Leven en laten leven’.
Genieten waar je kan met respect voor de medemens. Je leven opbouwen met vrienden en familie zodat je er samen iets leuks van maakt.

4) Wat vind je zo leuk aan je werk?

Eén van de grootste pluspunten voor mij is dat mijn job is héél gevarieerd is. Daardoor slaat de verveling nooit toe. Naast de offertes heb ik ook andere (sub)taken, zodat er altijd wel iets nieuws te ontdekken valt.
Ook de menselijke interactie met klanten, leveranciers en collega’s is zeer leuk!

5) Wat wilde je worden toen je jong was?

Toen ik klein was, was het mijn droom om – net als mijn nonkel – aannemer te worden. Uiteindelijk is het dat niet geworden. Wel hecht ik nog steeds veel belang en interesse aan interieur, bouwstijl, techniek en het gebruik van de juiste materialen. Iets wat goed van pas komt bij mijn job hier bij Goossaert.
Vanuit deze interesse volgde ik zopas ook de opleiding interieurstylist, waarvan ik mijn bijberoep wil maken. Zo kan ik op vele vlakken het beste geven van mezelf.

6) Als je overal zou kunnen wonen, waar zou je dan willen wonen en waarom?

Zweden of Finland. Daar zijn ze ver vooruit op hun tijd en er is ook een totaal andere mentaliteit. Ook de natuur is daar prachtig en door de weidse vergezichten een stuk rustiger. Alleen schrikken de koude maanden mij wat af. Die zijn waarschijnlijk net iets té fris voor mij.

7) Beschrijf een gekke gewoonte van je:

Vroeg opstaan en dan treuzelen om me uiteindelijk te moeten haasten.

8) Naar wie kijk je op?

Niemand in het bijzonder. Wel heb ik veel bewondering voor mensen die ondanks veel tegenslagen blijven volharden en iets moois maken van hun leven.

9) Wat staat er nog op jouw bucketlist?

In de nabije toekomst het inrichten van mijn nieuwe appartement.
Naar de toekomst toe hoop ik enkele landen die al ruime tijd op mijn bucketlist staan te mogen afstrepen. Zo hoop ik naar: Italië, Berlijn en Amerika te reizen.

10) Als je dessert moest voorzien voor het Goossaert team, wat zouden we dan eten?

Tiramisu met een heerlijke versgemalen kop koffie.

Blijf op de hoogte van
onze tips en tricks.