Verbeterde fraudebestendige label

Fraudebestendige labels

Het B-362-label is een verbeterde versie van het B-352-label. Beide materialen zijn gemaakt uit een glanzend zilverkleurig vernietigbaar vinyl en worden gebruikt voor toepassingen die fraudebestendige labels vereisen.
Het nieuwe B-362-label heeft een aantrekkelijke, ietwat donkerdere zilveren kleur dan zijn voorganger.

Fraudebestendig label: B-363-label

Het nieuwe label is uitstekend bestand tegen uv en vocht en heeft een levensduur tot vijf jaar bij buitengebruik. Bovendien biedt het een goede weerstand tegen chemicaliën en hoge temperaturen. Het B-362-label behoort tot de Defender™ Series van Brady en is perfect om namaak of productvervalsing te bewijzen in:

  • elektronische apparaten zoals computers, gsm’s en videorecorders
  • elektronische componenten zoals diskdrives
  • reserveonderdelen voor grote machines
  • verpakkingen voor luxegoederen, chemicaliën, software of media

Labelfunctie

Vernietigbare labels zijn zo ontworpen dat het nagenoeg onmogelijk is om ze los te maken. Ze zullen scheuren, afbrokkelen, breken, gedeeltelijk blijven zitten of resten achterlaten wanneer men het label probeert te verwijderen. De vernietigbare labels behoren tot de gespecialiseerde Defender™ Series van Brady tegen namaak en garantiefraude.

Ter plaatse bedrukbaar

Het zilverkleurige vernietigbare vinylidentificatielabel kan ter plaatse bedrukt worden met tal van Brady-printers, waaronder de BBP12-labelprinter. 

Graag meer informatie over dit label of andere identificatietoepassingen?
Onze experts helpen je graag verder.

Blijf op de hoogte van
onze tips en tricks.