Labelprinters voor identificatie

LABELPRINTERS VOOR IDENTIFICATIE
Goossaert > Oplossingen > Identificatie > Labelprinters voor identificatie

Wil je graag de elektriciteitskabels in je zekeringskast identificeren?
Wens je je serverkast te optimaliseren door jouw patchkabels te markeren?
Of heb je nood aan labels voor het identificeren van je machinepark?
Misschien is jouw gereedschap steeds spoorloos en wil je het werkmateriaal van jouw afdeling labelen?

Bovenstaande zaken zijn ongetwijfeld herkenbaar.
Een kwalitatieve labelprinter helpt je om al deze taken snel en vlot uit te voeren.
Bovendien print je snel het gewenste label waar en wanneer het nodig is, zowel op kantoor, op de werkvloer als op de werf.

Samengevat, met een professionele labelprinter print je eenvoudig jouw labels, etiketten, krimpkousen, stickers en nog veel meer. Maar de ruime keuze aan toepassingen maakt dat het vinden van de juiste labelprinter niet altijd even gemakkelijk is. Daarom helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.
Op basis van jouw wensen en onze expertise gaan we op zoek naar het juiste toestel voor jouw toepassingen.
Vraag vrijblijvend persoonlijk advies via het contactformulier.

Vind in enkele stappen de perfecte labelprinter voor identificatie. 

Ga je liever zelf al aan de slag?
Ontdek dan al enkele mogelijkheden aan de hand van onze labelprinter wizard.

Ben je opzoek naar een labelprinter voor signalisatie?
Ontdek hier al onze printers voor signalisatie.

STAP 1
Wilt u de labelprinter op verplaatsing gebruiken?

STAP 2
In hoeveel kleuren dienen uw labels gedrukt te worden?

STAP 3
Wat is de maximale labelbreedte?

M211 Labelprinters

M211 Labelprinter

De M211 is een lichtgewicht printer met een krachtige batterij die bestand is tegen vallen, schokken en belasting. Dankzij het 'plaats-vergrendel-print'-systeem wissel je snel jouw labelcartridges. Het automatisch ingebouwde snijmes zorgt ervoor dat je jouw labels meteen kan gebruiken.
I5300 Labelprinter

I5300 Labelprinter

De I5300 labelprinter maakt komaf met verspilling. Dankzij de automatische kalibratie print je al vanaf het allereerste label aan een haarscherpe kwaliteit. Deze industriële labelprinter print precies, ook voor barcodes en kleine lettertypes op labels tot minimaal 5,08mm breed.
BBP37 labelprinter

BBP37 Labelprinter

De BBP37 labelprint print en snijdt jouw labels en pictogrammen in verschillende vormen en kleuren, dankzij het handige snijmes dat zowel horizontaal als verticaal kan snijden .
Deze printer is geschikt voor het printen van algemene identificatie, labels voor elektrische identificatie, veiligheidspictogrammen, leiding- en ventielmarkering, Lean-en 5S-labels en het traceren van eigendommen.
Met deze labelprinter kan je tot 1500 labels per dag drukken.
I3300 labelprinter

I3300 Labelprinter

De I3300 labelprinter is een gebruiksvriendelijke pc-aansturende labelprinter waarmee je zelf draad-en kabelidentificatie, productidentificatie, laboratoriumidentificatie en veiligheids-en sitepictogrammen mee kan printen.
Dankzij de Smart Cell-technologie kalibreert de printer automatisch jouw labelmaterialen. Zo verlies je minder tijd en kan je jouw tijd nuttig besteden.
De I3300 is ideaal geschikt wanneer je niet meer dan 1000 labels per dag wil printen.
I5100 labelprinter

I5100 Labelprinter

De I5100 is een slimme en gebruiksvriendelijke labelprinter geschikt voor het printen van o.a. labels voor: productidentificatie, elektronica en printplaten, kabels en componenten, laboratoria en logistieke doeleinden.
Je kan er industriële labels van 5 tot 110 mm mee printen en dit aan een haarscherpe kwaliteit van 300 en 600 dpi.
S3100 labelprinter

S3100 Labelprinter

De S3100 is een gebruiksvriendelijke labelprinter waarmee je zowel veiligheidssignalisatie als labels mee kan printen. Deze printer is ideaal geschikt voor het printen van veiligheidspictogrammen, vloermarkering, 5S-labels, Lean-labels, labels voor de identificatie in magazijnen en CLP-labels voor de identificatie van chemicaliën.
Dankzij het handige toetsenbord kan je nu nog sneller je labels ontwerpen.
BBP85 labelprinter

BBP85 Labelprinter

De BBP85 heeft een makkelijk te bedienen kleuren interface waardoor iedereen hem vlot kan gebruiken.
Deze printer is geschikt voor het printen van meerkleurige pictogrammen, grote labels, leidingmerkers, Lean-en 5S-labels, CLP-labels met voorbedrukte rode diamanten en labels bestand voor extreme omgevingen.
Deze printer print zowel een- als meerkleurig en kan labels tot wel 254 mm breed en tot 5 meter lang printen.
BBP35 labelprinter

BBP35 Labelprinter

Met deze signalisatie en identificatie printer kan je een uitgebreid assortiment pictogrammen en labels printen voor de veiligheid en efficiëntie in jouw werkomgeving.
Deze labelprinter print al jouw veiligheidspictogrammen leidingmerkers, CLP/GHS-labels, veiligheidslabels, logistieke identificatie en labels voor bedieningspanelen en machineveiligheid.
Net zoals de BBP37 kan de BBP35 tot 1500 labels per dag printen.
BBP12 labelprinter

BBP12 Labelprinter

De BBP12 biedt je de beste combinatie tussen een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Door zijn compacte omvang is hij de perfecte printer die op elk bureau en in elke werkomgeving past.
Met deze labelprinter print je labels voor de identificatie van kabels, componenten, producten en laboratoriumschalen in kleine volumes. Je kan tot 500 labels per dag printen met deze labelprinter.
BMP51 labelprinter

BMP51 Labelprinter

De BMP51 labelprinter print duurzame en haarscherpe labels voor elektrische identificatie, data- en telecom installaties, identificatie in laboratoria en algemene en industriële identificatie.
BMP41 Labelprinter

BMP41 Labelprinter

Heb je regelmatig labels nodig voor onder andere het identificeren van kabels- en draden, krimpkousen, aansluitkemmen en patchpanelen? Dan is de BMP41 labelprinter de printer die je zoekt.
Deze printer is handig in gebruik, ook op verplaatsing. Het verwisselen van labelmaterialen verloopt vlot dankzij de ingebouwde Smart-Cell technologie. Hiermee wordt je labelformaat automatisch ingesteld.
M710 Brady labelprinter kabels website

M710 Labelprinter

De M710 Brady labelprinter is dé all-round draagbare labelprinter die geschikt is voor alle toepassingen. Of je nu labels voor laboratoria, elektrische identificatie, industriële en algemene identificatie, draad-en kabelmarkering of site-en veiligheidssignalisatie wil printen. Het kan allemaal.
Het grote voordeel van deze labelprinter is dat je hem waar en wanneer je wil kan gebruiken, zowel op je bureau als op verplaatsing.
M610 Brady labelprinter

M610 Labelprinter

Ben je op zoek naar een labelprinter die snel complete labellijsten voor de identificatie van draden, kabels, printplaten eigendommen en producten printen? Dan is de M610 mogelijk de printer die je zoekt.
Deze draagbare labelprinter kan je overal mee naartoe nemen. Dit maakt dat je als elektrische installateur, technici of paneelbouwer efficiënt te werk kan gaan en al je labels direct ter plaatse kan printen en bevestigen. Hierdoor moet je niet langer wachten op je leverancier voor het leveren van jouw labels.
M611 labelprinter

M611 Labelprinter

Ben je op zoek naar een draagbare labelprinter die je makkelijk kan bedienen met je smartphone? Dan is de M611 de labelprinter die je zoekt.
Je print er makkelijk labels voor elektrische identificatie, data- en telecom identificatie, laboratoriumstalen en algemene en industriële identificatie mee.
Deze labelprinter ontvangt al jouw labelontwerpen via de ‘expreslabel’-app. Deze app maakt het mogelijk om op jouw smartphone labels met 1D- en 2D-codes en barcodes, tekst en een tijdstempel te ontwerpen.
J2000 labelprinter

J2000 Labelprinter

De J2000 labelprinter is een compacte printer waardoor hij niet veel plaats inneemt.
Je print er pictogram- , tag- en labelmaterialen mee van hoge kwaliteit die blijven kleven en leesbaar blijven bij blootstelling aan vloeistoffen, alcohol en binnenverlichting.
Ontdek onze printers
voor signalisatie