Real time localisatie

REAL TIME LOCALISATIE

Goossaert > Oplossingen > Veiligheidsoplossingen > Real time localisatie

Iedereen weet dat het optimaliseren van je goederendroom en het analyseren van kritieke punten met oog op verbetering rendeert.

Dit kan pas wanneer je een volledig overzicht hebt over de dagdagelijkse bewegingen van heftrucks, personen en materiaal.

Alis Localization: monitor alle dagdagelijkse bewegingen

Alis Localization maakt het mogelijk om real-time indoor en outdoor heftrucks, medewerkers en materiaal te lokaliseren en te monitoren. Deze positionering is gebaseerd op een draadloze technologie met een precisie van 0,5 m. Hiermee kan je de dagdagelijkse bewegingen raadplegen, maar ook mogelijke kritieke plaatsen analyseren. Wanneer er bijvoorbeeld dagdagelijks heftrucks een bepaald punt passeren waar er veel passage is kan er geopteerd worden om een aantal heftrucks via een andere route te sturen. Ook pijnpunten van looproutes voor orderpicking kan je hiermee in één oogopslag waarnemen.

Met real time localisatie komen kritieke punten aan het oppervlak en kan je jouw activiteiten optimaliseren en efficiënter plannen.

Wat is mogelijk?

Dit systeem heeft meer mogelijkheden dan enkel de dagdagelijkse bewegingen te raadplegen. Je kan er ook bepaalde waarden mee meten zoals de vochtigheid, temperatuur, maar ook of een ruimte gevaarlijke gassen bevat.

In kritieke situaties kan een medewerker via de SOS drukknop assistentie oproepen. Dit systeem kan ook waarnemen wanneer een medewerker geen beweging meer vertoont bij bijvoorbeeld een arbeidsongeval.

Alle rapportages in de vorm van heatmaps, bewegingshistoriek, analysen van gemonitorde objecten, etc kan je eenvoudig in één overzicht raadplegen.

Alis Localization maakt deel uit van een groter systeem. Je kan dit verder uitbreiden met een anti-aanrijdingssysteem en LED projectie van veiligheidssignalisatie.

Dit volledige systeem is geproduceerd in Europa. Hierdoor garanderen we je een lange levensduur en perfecte service. Goossaert is exclusieve partner van Alis-tech in België. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie. We bieden je graag een vrijblijvende demonstratie aan.

Graag meer

informatie?