Efficiënte scan – print – label oplossing voor het markeren van fietsen

Efficiënte scan – print – label oplossing voor het markeren van fietsen

BBP12 labelprinter voor fraudebestendige labels

Door corona namen we met z’n allen vaker de fiets. Misschien kocht je jezelf wel een nieuw exemplaar. In België worden er jaarlijks 20.000 fietsen gestolen. En dit zijn dan nog enkel de geregistreerde fietsdiefstallen, aangegeven bij de politie.

Een kwalitatieve fiets, en zeker een elektrisch exemplaar, is al snel een hele hap uit ons budget. Maar hoe bescherm je jouw fiets nu maximaal?

Stad Roeselare en hun stadswachten willen meehelpen om deze aantallen te verkleinen en jouw fiets te beschermen tegen diefstal. Hiervoor riepen ze de hulp in van Goossaert.

Fraudebestendige labels om fietsdiefstallen tegen te gaan

Dankzij onze snelle en efficiënte scan – print – label oplossing hielpen we hen op weg. Op de wekelijkste markt konden alle inwoners van Roeselare gratis hun fiets laten labelen.  Fraudebestendige labels, voorzien van je rijksregister nummer zorgen samen met je fietspaspoort dat jouw fiets goed gemerkt is. Dit heeft een ontradend effect naar dieven toe, maar zorgt ook dat bij een eventuele diefstal de kans dat jouw fiets terug gevonden wordt sterk stijgt.

Deze oplossing is naast fietsen ook interessant voor het labelen van jouw gereedschap en materiaal. Of het nu komt door verstrooidheid, slordigheid of kwaadwilligheid: vermist gereedschap is een vervelende zaak. Met fraudebestendige labels zorg je ervoor dat het voor derden moeilijker wordt om jouw materiaal mee te nemen en eventueel door te verkopen. Het label krijg je er niet zomaar af en het bewijs dat het gestolen is blinkt er in het groot en duidelijk op.

Benieuwd alle mogelijkheden met fraudebestendige labels?
Contacteer ons vrijblijvend.

Graag hulp van
onze experts?