Worksafe, Maintenance en M+R beurs: the place to be vorige week

Worksafe beurs

Vorige week was Antwerp Expo the place to be, voor iedereen die professioneel begaan is met veiligheid & efficiëntie. Meer dan 10.000 geïnteresseerde bezochten er op 22 en 23 maart drie industriële vakbeurzen: Worksafe, Maintenance en M+R. Naast 329 exposanten verspreid over alle 5 hallen van Antwerp Expo stonden onze Goossaert experts je te woord op onze stand. Misschien was jij ook van de partij?

We nemen je nog even mee naar deze geslaagde editie.

Goossaert ontvangt Brady Gold Partner erkenning

Voor de start van onze samenwerking met Brady Corporation moeten we al terug naar de jaren 70. In deze periode kwamen de eerste contacten tot stand en verkochten we de eerste signalisatie en identificatie oplossingen aan ziekenhuizen.
Niet veel later in 1985 werd Goossaert dankzij de grote inspanningen van het team expert dealer en premium distributeur in de Benelux.
Sinds begin maart mogen we onszelf nu ook trotste nummer 1 Brady Gold Partner binnen de Benelux noemen.
Op woensdag 22 maart overhandigde Tom Heemeryck, Territory Sales Manager van Brady officieel de Partnership award aan onze zaakvoerder Patrick Vinckier.

Brady Gold Partner

Dynamische veiligheidsoplossingen voor jouw bedrijf 

Veilig hangende lasten verplaatsen of onderhouds- en herstellingswerken uitvoeren aan machines en installatie? Goossaert zoekt de geschikte oplossing voor jouw uitdaging.

Op de beurs kon je alvast enkele oplossingen uit ons gamma testen. Zo zie je hieronder een LED-projectie die aangestuurd wordt door het sluiten en openen van het machinehekwerk. Van zodra de deur opent, projecteert de projector een waarschuwing waarmee je collega’s informeert dat er werkzaamheden bezig zijn en de lockout-tagout procedure op de installatie van toepassing is. Sluit je de deur? Dan verdwijnt de projectie automatisch. De geprojecteerde tekst en symbolen stemmen we volledig af op jouw noden.

Deze dynamische oplossing in combinatie met de juiste lockout-tagout-tryout tools zorgt ervoor dat je met een gerust hart onderhouds- en herstellingswerken kan uitvoeren. 

Een andere dynamische oplossing die je op onze stand terugvond was LED-projectie bij hangende lasten. Deze oplossing is interessant bij rolbruggen. Onder de hangende last projecteren we een veiligheidsperimeter, zodat jouw werknemers niet continu naar boven moeten kijken om na te gaan waar de last zich bevindt. Bij het verplaatsen van de last is het visueel duidelijk waar deze zich bevindt.

Tot slot demonstreerden we ook onze hoogtebeperking met LED-contour en sensor. Dit bord geeft de maximale doorgangshoogte aan, maar knippert ook wanneer een te hoog voertuig zoals een heftruck nadert.

Vanwege het hele Goossaert team willen we je bedanken voor jouw bezoek aan onze stand. Kon je er toch niet bij zijn? Of heb je nog vragen na je bezoek?
Aarzel niet ons te contacteren.

Blijf op de hoogte van
onze tips en tricks.