Labelprinter op maat van de activiteiten van Autrosystems

Labelprinter op maat van de klant

Labels op maat gemaakt van de klant

Autrosystems, gevestigd in Lokeren, is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van uitgebreide branddetectiesystemen.

Goossaert installeerde bij hen een BradyJet J5000 labelprinter.

Heb  je zelf graag advies bij de keuze van de juiste labelprinter?

Uitdaging: labelprinter die labels in full colour met fotokwaliteit kan drukken

Autrosystems ontwerpt, installeert en onderhoud branddetectiesystemen. Voor hun activiteiten printen ze vaak pictogrammen en labels om elektrische borden mee te identificeren alsook hun eigen producten. Hiervoor waren ze op zoek naar een labelprinter die in full colour met fotokwaliteit kan printen.

Oplossing: BradyJet J5000

Onze expert ging op basis van vraag van de klant op zoek naar de labelprinter die aansluit bij hun toepassing. De BradyJet 5000 print snel duurzame pictogrammen en labels in full colour. Deze printer werd aangeboden en door onze technische expert ter plaatsen geïnstalleerd.

Dankzij deze printer kan Autrosystems nu eenvoudig hun labels en pictogrammen in eigen beheer printen in full colour.

Klantengetuigenis:

“We gebruiken de printer voornamelijk voor het labelen van ons materiaal en installaties en om registratielijsten te maken. Daar zetten we steeds duidelijk onze adres- en contactgegevens op.” Aan het woord is Yanna Van den Berghe, administrative secretary van Autrosystems. “We zetten ook ons logo op deze labels, in kleur”. Dat maakte de BradyJet J5000 de ideale optie voor Autrosystems: deze printer kan in full colour met fotokwaliteit drukken, in tegenstelling tot klassieke labelprinters die werken met inktlinten waardoor de kleuropties op labels vrij beperkt zijn. “Daarnaast gebruiken we de printer ook om pictogrammen te drukken en elektrische borden te identificeren.”
 
Positieve samenwerking met productexpert
 
De installatie van de printer bracht een aantal uitdagingen met zich mee, maar daar liet de expert van Goossaert zich niet door uit het veld slaan. “Intussen staat de printer een jaar bij ons en we zijn er tevreden van,” zegt Yanna Van den Berghe. “We weten dat we steeds terecht kunnen bij onze vaste contactpersoon als we met vragen zitten. Op mails wordt altijd snel gereageerd en er wordt ook spontaan gebeld voor verdere opvolging.”
Heb jij binnenkort
een labelprinter?