Category

Signalisatie
EQUANS fotoluminescente markering

Fotoluminescente pictogrammen Annie Cordytunnel

Met zijn 2,5 kilometer is de Annie Cordytunnel (vroeger de Leopold II-tunnel) de langste tunnel van ons land. Dagelijks passeren er zo’n 80.000 voertuigen doorheen. Een nodige renovatie bleef dan ook niet uit.
STOP pictogram geprojecteerd door dynamisch projectie

Dynamische veiligheidsoplossing met LED-projectie

Drukke punten in magazijnen, ze zijn haast niet te voorkomen. Ongevallen daarentegen kan je wel vermijden. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen kan je de risico’s tot een minimum beperken.
Way finding realisatie Volvo door Goossaert

Volvo: optimalisatie van het verkeersplan met verlichte pylonen

Signalisatie is essentieel om jouw leveranciers en aannemers vlot naar de juiste gate ingang te leiden. Pylonen zijn een ideale oplossing wanneer de signalisatie uit alle richtingen zichtbaar moet zijn.
veiligheidsspiegel

Spiegels voor een verhoogde veiligheid

In een industriële omgeving en ondergrondse parking verhogen verkeersspiegels de veiligheid. Met trots blikken we terug naar de plaatsing van deze veiligheidsspiegels.
signalisatie van bogaert

Totaaloplossing buitensignalisatie

Van Bogaert verhuisde naar hun nieuwbouw in Zele. Om leveranciers makkelijk wegwijs te maken op hun bedrijfsterrein contacteerden ze Goossaert om hun buitensignalisatie te verzorgen.
Wegwijzertotem op maat

Volledig gepersonaliseerde wegwijzertotems

Merk je dat leveranciers de weg naar je bedrijf niet altijd vinden? Hierdoor verliezen zij, maar ook jij veel tijd. Met gepersonaliseerde totems informeer je iedereen op een efficiënte manier.
infobord op maat

infobord in de huisstijl van je bedrijf

Signalisatieborden op maat en in de huisstijl van je bedrijf versterken het imago van je bedrijf én zorgen bovendien voor een verhoogde efficiëntie. Een kleine investering die je op lange termijn geld bespaart.
separatoren wit geel

Separatoren: verkeer veilig van elkaar afscheiden

Zowel binnen als buiten moet je het verkeer van personen en voertuigen zoveel mogelijk van elkaar scheiden. Zo verhoog je de veiligheid op de werkvloer en voorkom je mogelijke aanrijdingen.
La Lorraine bord

LED-bord met “aantal dagen zonder ongeval”-teller

Een LED-bord met "aantal dagen zonder ongeval teller" draagt bij aan het bewustzijn rond veiligheid op de werkvloer. Het zorgt voor motivatie bij medewerkers om op een veilige manier te werken.
Aanrijbeveiliging

Aanrijdingen voorkomen in je magazijn met aanrijbeveiliging

Een kleine aanrijding in je magazijn kan al snel voor grote problemen zorgen. Met de juiste aanrijbeveiliging voorkom je deze ongelukken en extra kosten.
1 2