Dit waren de SEE-DAYS 2023

See-Days 2023

Op 26 januari vond de achttiende editie van de SEE-DAYS plaats in Flanders EXPO Gent. SEE-DAYS is de contactbeurs voor mensen met interesse in veiligheid, milieu en ergonomie. Goossaert was natuurlijk ook van de partij. Was jij er ook bij en heb je een bezoekje gebracht aan onze stand?
Schoten er op de terugweg naar huis je nog vragen te binnen?
Laat het ons gerust weten.

Op onze stand ontdekten de bezoekers onze identificatie oplossingen, waaronder de Brady labelprinters BBP37, BMP61 en M211. Hiernaast maakten de bezoekers ook kennis met onze signalisatie- en veiligheidsoplossingen zoals onze LED projectie, vloermarkeringen en lockout-tagout-tryout.
Op onderstaande foto zie je een voorbeeldsituatie van onze dynamische LED-projectie oplossing. Wanneer een heftruck in de buurt is projecteren we een STOP pictogram. Van zodra de heftruck uit de gevaarlijke zone rijdt, verandert het STOP pictogram in een zebrapad. Een dynamische veiligheidsoplossing die aanpasbaar is naargelang jouw specifieke situatie. Bekijk deze oplossing hier in werking.

Alle bezoekers van SEE-DAYS ontvingen bij het binnenkomen een flyer met een unieke code. Eén van deze flyers bevatte de winnende cijfercombinatie om het cijferslot aan onze lockout box op de stand te ontgrendelen. De winnaar kon genieten van een fijne en smakelijke prijs.

Winnaar chokotoff

Naast een bezoek aan de verschillende standen, was er ook de mogelijkheid om verschillende gratis seminaries te volgen.
Onze experte Sofie gaf een seminarie rond de toekomst van dynamische signalisatie. Hierin vertelde ze over de cijfers van werkongevallen, waarom signalisatie zo belangrijk is, hoe het ongevallen voorkomt en wat het verschil is tussen dynamische en statische signalisatie. Tot slot lichtte ze ook de voordelen, valkuilen en praktische voorbeelden toe.

Kon jij er niet bij zijn, maar wens je toch wat informatie over dit onderwerp?
Contacteer ons gerust, onze experts geven je alle nodige informatie.

Seminarie Goossaert

SEE-DAYS sloot af met een heerlijk wandelbuffet en een netwerkevent voor alle standhouders en deelnemers.

Prik 8 februari 2024 maar al in je agenda want wij zien jullie graag terug op de negentiende editie van de SEE-DAYS.

Hopelijk tot dan? 

Blijf op de hoogte van
onze tips en tricks.