Nieuw in ons veiligheidsgamma: industriële LED belijning

Industriële LED belijning

Het is vanzelfsprekend dat wij de vinger aan de pols houden en continu op zoek gaan naar nieuwe systemen, evoluties en trends. Dit om jouw veiligheid te waarborgen, de efficiëntie te vergroten en mensenlevens te redden. Want hoe je het ook draait of keert productie- en logistieke omgevingen evolueren constant. Alles moet tegenwoordig sneller en dit in omgevingen waar meer mensen, voertuigen én machines samen aan de slag zijn.

Voor ons is de veiligheid op jouw site een prioriteit.
Daarom stellen we met trots de nieuwste veiligheidsoplossingen uit ons gamma voor.

Projectie van lijnen, paden en stockposities

Oneffen, stoffige of natte vloeren maken het onmogelijk om vloermarkering aan te brengen. Dit doordat de lijmlaag niet of niet voldoende hecht aan de ondergrond.  Vaak zien we dat er op deze locaties geen alternatieve signalisatie waarschuwt voor gevaren. Net dit zorgt voor (bijna) ongevallen en gevaarlijke situaties. LED-projectie van lijnen is het ideale alternatief op deze locaties. Bovendien is het een duurzaam alternatief voor omgevingen met hoog heftruckverkeer waar de markering snel beschadigd raakt of vuil wordt.

Wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet de projectie er in praktijk uit?

In het kort is alles wat met vloertape en verf mogelijk is, ook mogelijk met LED-projectie. Hieronder vind je tal van voorbeelden uit de praktijk terug: van geprojecteerde belijning in koelcellen, magazijnen, stoffige en vochtige omgevingen.

Standaard is lijnprojectie beschikbaar in de kleuren: rood, geel, groen, en blauw. Liever een andere kleur? Onze experts bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.
Wil je projectie van een veiligheidspictogram, een eigen logo of een veiligheidsboodschap?  Dit kan uiteraard ook.  In dit geval maken we geen gebruik van onze lijnprojectoren, maar van de industriële LED projectoren in ons gamma met indien nodig een op maat gemaakt projectieglas.

Hier moet je op letten bij de aankoop van een industriële LED-projector:

 1. Veiligheid van jouw projector:
  Op de markt bestaan er verschillende soorten projectoren waaronder ook laserprojectoren. Laserstralen kunnen oogschade aanrichtingen. Onder het motto: “voorkomen is beter dan genezen” raden wij de aankoop van een laserprojector af. De kans dat een arbeider in de laser kijkt is reëel met kans op tijdelijke of blijvende oogschade.
 2. Lichtsterkte op de werkvloer:
  Een projector die de helft van de tijd amper of niet zichtbaar is wil je niet. Bij de keuze van een LED projector helpen wij jou met een lichtmeting ter plaatse. Zo is jouw projector aangepast in functie van het omgevingslicht en is je veiligheidsprojectie goed zichtbaar.
 3. Kleur van de ondergrond:
  Bepaalde kleuren zijn minder of net beter zichtbaar afhankelijk van de kleur van de vloer.
  Samen met jou bekijken we graag ter plaatse hoe we de zichtbaarheid kunnen maximaliseren.
 4. Vermogen van de projector:
  Hoe hoger je projector hangt, hoe krachtiger deze moet zijn. Hiernaast hangt het nodige vermogen ook af van de grootte van het geprojecteerde symbool

Wens je advies van onze experts of een vrijblijvende demo?

Contacteer ons vrijblijvend

  Blijf op de hoogte van
  onze tips en tricks.